Michelin CrossClimate 2, bezpečnosť za každého počasia, po celý rok

Tóth Dorottya

Michelin CrossClimate 2, bezpečnosť za každého počasia, po celý rok!

Pretože ročné obdobia už nie sú rovnaké

Klimatické zmeny spôsobujú, že naše počasie je čoraz nepredvídateľnejšie a hranice medzi jednotlivými ročnými obdobiami miznú. Vzhľadom na čoraz neistejšie počasie sa celoročná pneumatika, ktorú možno používať počas celého roka sa javí ako efektívne riešenie. Ale len vtedy, ak si vyberiete najvhodnejšiu celoročné pneumatiku. A čo keby sme Vám povedali, že takýto celoročný výrobok, ktorý dokonale funguje a je bezpečný počas celého roka, existuje a že si ho môžete kúpiť?

 image 100

 

Najdôležitejšia je bezpečnosť!

Počasie je v poslednom čase rovnako nepredvídateľné ako rozmanité. V súčasnosti môžete aj v decembri obedovať vonku na terase a v máji zapnúť kúrenie. Čoraz častejšie sa stretáváme s týmto, najdôležitejšia je Naša vlastná bezpečnosť, mali by sme sa radšej prispôsobiť novému každodennému rutinu, aj keď sa snažíme situáciu zmeniť. Bezpečnosť účastníkov cestnej premávky závisí najmä od pneumatík. Jazda je bezpečná, ak si vyberiete správne pneumatiky pre svoje vozidlo.

image 2022 06 08T085226.974

 

Pripravte sa na neočakávané udalosti! So zmenou počasia sa mení aj Naše oblečenie. To, čo robíme pre svoje zdravie, však nie vždy robíme pre bezpečnosť Našich áut. Som si istý, že mnohí z Nás jazdia na pneumatikách, ktoré nie sú vhodné pre dané počasie. Spoločnosť Michelin našla riešenie, ktoré nám pomôže jazdiť bezpečne za každých podmienok.

Kúzlo spočíva v celoročnej pneumatike MICHELIN CrossClimate 2: celoročný výkon od prvého do posledného kilometra. Jeho osobitnou schopnosťou je poskytovať dokonalý výkon v neočakávaných situáciách a uľahčovať vodičovi život. Prečo? S touto celoročnou pneumatikou totiž nemusíte meniť zimnú pneumatiku na letnú a potom zase letnú na zimnú. Pneumatika MICHELIN CrossClimate 2 presvedčivo funguje na všetkých terénoch - za každého počasia. Skutočný virtuóz.

image 2022 06 08T085349.530

Neuspokojte sa s menšou ako maximálnou!

Vyberte si celoročnú pneumatiku, ktorá zároveň poskytuje dokonalý výkon... Michelin túto výzvu rád splní. Ponúka pôsobivý výkon na suchom, mokrom a zasneženom povrchu s vynikajúcim brzdným výkonom počas celého roka, dokonca aj v chladnom počasí. Máte čo robiť v lejaku? Možno idete lyžovať? Pneumatika MICHELIN CrossClimate 2 bude Vaším najlepším spoločníkom počas celého roka, každý deň, v úplnom bezpečí!

image 2022 06 08T085520.996

 

Zdroj: michelin.com

 

nano-tyre.sk
kosar icon
Pneumatiky WEBSHOP

tyre-test.org Testy pneumatík,
recenzie od skutočných používateľov
tire icon tyre background